top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik online een product aankopen?

  1. Kies een artikel dat je wenst aan te kopen.

  2. Voeg het toe aan het winkelmandje. 

  3. Je krijgt een overzicht van je aangekochte goederen. 

  4.  Ga naar de online Kassa. 

  5.  Vul je gegevens in. 

  6.  Vul een leveringsadres in. 

  7.  Ga dan naar de betalingsmodule en kies een betaalmiddel. 

 

Wanneer je via de website een bestelling hebt geplaatst en je een correct e-mailadres hebt opgegeven, dan ontvang je een bevestiging dat je bestelling in goede orde is ontvangen en krijg je een overzicht van je online bestelling. 

Meteen na de betaling krijg je ook een bevestiging van je betaling. Je aankoop is dan bij ons geregistreerd. 

Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk (leveringstermijn 2-7 werkdagen) met koerier toegestuurd. Check je mailbox, daar ontvang je een e-mail van Bpost wanneer je bestelling bij ons vertrokken is en onderweg is naar jou. 

De levering van de producten gebeurt op het door de gebruiker opgegeven leveringsadres. Indien niemand aanwezig is op het moment dat de koerier het pakket aanbiedt, zal er een brief achterlaten worden / e-mail verstuurd worden zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor.

Indien u een product wilt retourneren komt dit ten koste van de klant.

Ik zie mijn maat niet beschikbaar op de website, is deze nog beschikbaar in de winkel?

Voor onze webshop werken wij met dezelfde stock als voor onze fysieke winkel. Op vraag kunnen wij altijd voor u nakijken of het nog bij bestelbaar is. Hiervoor kan u ons contacteren via schoenen.dewinter@hotmail.com of via het contactformulier. Wij proberen u binnen de 3 werkdagen een antwoord te bezorgen.

Vanaf welk bedrag is de verzending gratis?

Vanaf een aankoop die boven de 75 euro is hebt u recht op gratis verzending. Indien het bedrag van uw aankoop lager is dan 75 euro rekenen wij een verzendkost van 5 euro aan.

Is retourneren gratis?

De retourkosten zijn voor de rekening van de klant, je kan ook altijd je pakketje gratis komen terug brengen in onze winkel dit binnen de 8 werkdagen na ontvangst.

Kan ik voor de winkel parkeren?

Helaas hebben wij geen parking voor de deur, wij liggen in het centrum van lier. Er is mogelijkheid tot ondergronds parkeren in de parking Grote Markt Lier. Daarnaast is er ook mogelijkheid om gratis te parkeren op parking De Mol, Parking Zaat en Parking Wallehof.

bottom of page